Loopbaanscan

"jezelf zien is meer dan in de spiegel kijken"

Loopbaanscan

Kriebelt er iets?

Ben jij redelijk tevreden met je baan en voel je tóch dat het soms kriebelt? Kijk jij af en toe naar vacatures, maar zet je uiteindelijk niet de stap om echt op zoek te gaan. Je merkt dat er een bepaalde onrust is, soms is deze sterker, soms zwakt deze ook weer af. Toch komt het gevoel iedere keer terug. Eigenlijk voel je wel dat dit niet de functie is waar je over 5 jaar nog wilt werken. Je bent nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn. Alleen weet je niet waar je moet beginnen. Bureau Mooi Werk ondersteunt je graag bij het vinden van die nieuwe loopbaanperspectieven.  

De wereld ligt aan je voeten

Als je de loopbaanscan gedaan hebt, heb je een duidelijk inzicht in waar je onrust vandaan komt. Er wordt gekeken naar je ambities, je verwachtingen en je drijfveren. En ook of je jouw toekomst binnen of buiten het bedrijf ziet. Wat zijn je competenties en interesses. Want dat waar je goed in bent, hoef je niet perse leuk te vinden. Je ziet welke beroepen aansluiten op jouw persoonlijke profiel en komt erachter dat er veel mogelijkheden zijn voor de toekomst. Hierdoor kun jij aan de slag met de volgende stap in jouw loopbaan!

Ik help je jouw loopbaanperspectieven helder te krijgen.

Focus op de toekomst met de Loopbaanscan

Inzicht geeft uitzicht

We starten met een online scan om inzicht te krijgen waar de onrust vandaan komt. Afhankelijk van de uitkomsten brengen we daarna een aantal van de volgende zaken in kaart;

We doen dit aan de hand van diverse opdrachten, testen en eventueel rollenspellen.

Je sluit de loopbaanscan af met een online onderzoek die jouw competenties en interesses in kaart brengt en je persoonlijke profiel koppelt aan mogelijk passende beroepen. In de database staat een uitgebreide beschrijving per beroep, een loonindicatie en de kans op werk voor het beroep. Ook kun je direct doorklikken naar actuele vacatures.

toch liever SAMEN?

Na de loopbaanscan ga je zelf op onderzoek uit en zelf aan de slag met je mogelijke loopbaanrichtingen. Is dit niets voor jou en wil je ook hulp bij het maken van je keuzes en actieplan. Dan is een Loopbaancoaching traject een geschikt alternatief.

praktische informatie

Duur en looptijd

Voor de loopbaanscan bestaat het traject uit twee online onderzoeken en drie gesprekken van ca. 1,5 uur. 

INVESTERING

De loopbaanscan is een investering in jezelf. De investering bedraagt € 595, inclusief de standaard materialen en testen. De kosten zijn gebaseerd op gesprekken op het kantooradres van Bureau Mooi Werk in Emmeloord. In overleg kunnen gesprekken ook plaats vinden elders in het land, reiskosten worden dan in rekening gebracht. Ook is het mogelijk om de gesprekken (deels) online te voeren, hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Vergoeding

Veel werkgevers zien de voordelen van loopbaancoaching, omdat dit hun medewerkers stimuleert in hun persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Vaak is hiervoor budget beschikbaar, je kunt dit navragen bij je leidinggevende of HR-afdeling. 

Voor ondernemers en ZZP’ers zijn coachingskosten fiscaal aftrekbaar.

contactgegevens

Maartje Jonker-Douma
Postadres

Delflandlaan 5
8302 NB Emmeloord
info@bureaumooiwerk.nl
06 – 12 60 07 48

kantooradres

Aandeel Business Centrum
De Deel 21-04
8302 EK Emmeloord

Bureau Mooi Werk driehoeken
Keurmerk Register Loopbaanprofessional

Ik ben lid van Noloc (beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches) en gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional. Dit keurmerk is een waarborg dat ik op een deskundige en professionele wijze een begeleidingstraject vormgeef en uitvoer. Mijn lidmaatschap draagt bij aan mijn professionele ontwikkeling en up-to-date kennis van het vakgebied. Om mijn keurmerk te behouden moet ik me iedere vier jaar recertificeren en werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Noloc