Loopbaanscan

"Als je niks verandert, verandert er niks."

Loopbaanscan

Wil je verder?

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan? Je voelt het kriebelen, je wil wel verder, maar welke kant op? Misschien wil je je verder ontwikkelen in je huidige functie, of ben je toe aan een nieuwe uitdaging buiten je huidige bedrijf? Je bent nieuwsgierig naar wat er nog meer voor mogelijkheden zijn. Alleen weet je niet hoe je daar achter komt en waar je moet beginnen. De loopbaanscan van Bureau Mooi Werk ondersteunt je bij het vinden van die nieuwe loopbaanperspectieven.

De wereld ligt aan je voeten

Als je de loopbaanscan hebt gedaan, heb je een duidelijk inzicht in jouw persoonlijke profiel. Hierin worden jouw talenten, sterke en zwakke punten weergegeven. Je interesses, gedrag en werkvoorkeuren worden aan elkaar gekoppeld. Dit geeft richting aan de mogelijkheden voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je ziet welke beroepen aansluiten op jouw persoonlijke profiel en komt erachter dat er nog zoveel mogelijkheden zijn voor de toekomst. Hierdoor weet jij wat de volgende stap in jouw loopbaan wordt!

Ik help je jouw loopbaanperspectieven helder te krijgen.

Focus op de toekomst met de Loopbaanscan

Focus op je nieuwe doel

Bureau Mooi Werk helpt je jouw loopbaanperspectieven helder te krijgen. Aan de hand van de resultaten van wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken brengen we jouw persoonlijke profiel in kaart;

Beide onderzoeken gaan we combineren waardoor er een ‘match’ wordt gemaakt tussen interesses en persoonlijkheid. We bespreken samen de resultaten en maken de vertaalslag naar de mogelijkheden voor een volgende loopbaanstap. Na de loopbaanscan heb je een duidelijk doel voor ogen.

toch liever maatwerk?

Toch liever een maatwerktraject? Heb je meer behoefte aan een maatwerk traject, waarin we dieper kunnen ingaan op je loopbaanvraag? Dan is Loopbaancoaching een geschikt alternatief.

praktische informatie

Duur en looptijd

Voor de loopbaanscan bestaat het traject uit twee online onderzoeken en drie gesprekken van ca. 1,5 uur. 

INVESTERING

De loopbaanscan is een investering in jezelf. De investering bedraagt € 595,- exclusief btw, inclusief de standaard materialen en testen. De kosten zijn gebaseerd op gesprekken op het kantooradres van Bureau Mooi Werk in Emmeloord. In overleg kunnen gesprekken ook plaats vinden elders in het land, reiskosten worden dan in rekening gebracht. Ook is het mogelijk om de gesprekken (deels) online te voeren, hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Vergoeding

Veel werkgevers zien de voordelen van loopbaancoaching, omdat dit hun medewerkers stimuleert in hun persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Vaak is hiervoor budget beschikbaar, je kunt dit navragen bij je leidinggevende of HR-afdeling. 

Voor ondernemers en ZZP’ers zijn coachingskosten fiscaal aftrekbaar. Voor particulieren zijn de kosten in sommige gevallen ook aftrekbaar als studiekosten en scholingsuitgaven. Raadpleeg hiervoor een belastingadviseur.

contactgegevens

Maartje Jonker-Douma
Postadres

Delflandlaan 5
8302 NB Emmeloord
info@bureaumooiwerk.nl
06 – 12 60 07 48

kantooradres

Aandeel Business Centrum
De Deel 21-04
8302 EK Emmeloord

Bureau Mooi Werk driehoeken

Als je belt kan het zijn dat ik bezig ben en niet kan opnemen. Als je mijn voicemail inspreekt of een berichtje stuurt, bel ik je snel terug. Je kan me natuurlijk ook altijd mailen. Wil je na werktijd afspreken? Dat kan ook! Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

NOLOC logo

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals. Ik heb een opleiding gedaan tot loopbaanadviseur bij Pharos Advies en me daarna direct aangemeld als Noloc lid. Eerst als aspirant lid, om binnen 3 jaar in aanmerking te komen voor een officiële beroepserkenning. Noloc