Loopbaancoaching

"Jezelf zien is meer dan in de spiegel kijken"

Loopbaancoaching

Is dit het nu?

Werk jij op de automatische piloot, heb je geen plezier meer in je werk, kost het je veel energie, of haal je niet voldoende uit jezelf? Je vraagt je af; is dit het nu? 

Je vindt dat je op een doodlopende weg zit. Maar hoe kom je hier uit? Wat ga je dan doen? Wat wil je eigenlijk? Vragen die niet zo makkelijk zijn om te beantwoorden in je eentje. Loopbaancoaching bij Bureau Mooi Werk helpt je jouw nieuwe loopbaan richting te vinden, zodat je weer zin en energie hebt om te werken!

Weer zelf aan het stuur

Na het volgen van het loopbaancoaching traject weet je wat je wilt en heb je een duidelijk doel en richting. Misschien ben je erachter gekomen dat je een hele andere kant op wilt en heb je een stappenplan hoe daar te komen. Maar het kan ook betekenen dat je bij je huidige werkgever met een aantal aanpassingen verder wilt, doordat je anders naar zaken kijkt. Je hebt duidelijk inzicht gekregen in jezelf, je snapt waarom je doet wat je doet. Je weet waar je energie van krijgt en hoe je je kwaliteiten moet inzetten om voor het beste resultaat. Welke richting je ook op gaat, één ding is zeker, jij zit weer zelf aan het stuur.

Als je het werk doet waar je blij van wordt, heb je meer energie!

Samen op ontdekking

Kom verder met Loopbaancoaching

Samen gaan we ontdekken wie je bent, wat je motiveert, welke zaken jou in de weg zitten, wat je nodig hebt en wat je wilt. Als dat duidelijk is, maken we de vertaalslag naar de arbeidsmarkt. We doen dit aan de hand van diverse gesprekken, opdrachten, testen en eventueel rollenspellen. 

Tijdens het traject komen de volgende zaken aan bod:

Je sluit het traject af met een persoonlijk actieplan, waarin je aangeeft welke stappen je gaat nemen om je nieuwe loopbaanrichting te realiseren, met een eventueel opleidingsplan.

praktische informatie

Duur en looptijd

Voor loopbaancoaching bestaat het traject uit 7 à 8 gesprekken van ca. 1,5 uur. Het gehele traject heeft een doorlooptijd van ongeveer 3 maanden.

INVESTERING

Een loopbaancoaching traject is een investering in jezelf. Voor het complete traject bedraagt de investering € 1.495,- exclusief btw, inclusief de standaard materialen en testen. Een verkort traject is ook mogelijk, de kosten zijn dan in overleg. De kosten zijn gebaseerd op gesprekken op het kantooradres van Bureau Mooi Werk in Emmeloord. In overleg kunnen gesprekken ook plaats vinden elders in het land, reiskosten zullen dan in rekening worden gebracht. Ook is het mogelijk om de gesprekken (deels) online te voeren, hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Vergoeding

Veel werkgevers zien de voordelen van loopbaancoaching, omdat dit hun medewerkers stimuleert in hun persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Vaak is hiervoor budget beschikbaar, je kunt dit navragen bij je leidinggevende of HR-afdeling.⠀

Voor ondernemers en ZZP’ers zijn coachingskosten fiscaal aftrekbaar. Voor particulieren zijn de kosten in sommige gevallen ook aftrekbaar als studiekosten en scholingsuitgaven. Raadpleeg hiervoor een belastingadviseur.

contactgegevens

Maartje Jonker-Douma
Postadres

Delflandlaan 5
8302 NB Emmeloord
info@bureaumooiwerk.nl
06 – 12 60 07 48

kantooradres

Aandeel Business Centrum
De Deel 21-04
8302 EK Emmeloord

Bureau Mooi Werk driehoeken

Als je belt kan het zijn dat ik bezig ben en niet kan opnemen. Als je mijn voicemail inspreekt of een berichtje stuurt, bel ik je snel terug. Je kan me natuurlijk ook altijd mailen. Wil je na werktijd afspreken? Dat kan ook! Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

NOLOC logo

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals. Ik heb een opleiding gedaan tot loopbaanadviseur bij Pharos Advies en me daarna direct aangemeld als Noloc lid. Eerst als aspirant lid, om binnen 3 jaar in aanmerking te komen voor een officiële beroepserkenning.