Sollicitatiebegeleiding

"Succesvol solliciteren is te leren."

Sollicitatiebegeleiding

Waar moet je beginnen?

Heb jij een vacature gezien die perfect bij je past, maar zie je als een berg op tegen het solliciteren? Misschien is het lang geleden dat je voor het laatst gesolliciteerd hebt, vind je het moeilijk om een brief te schrijven, of vind je het juist lastig om jezelf te presenteren via je cv of in een gesprek. Er zijn heel veel verschillende redenen waarom solliciteren spannend kan zijn voor jou. Goed dat je dit bij jezelf herkent! Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. De sollicitatiebegeleiding van Bureau Mooi Werk helpt je in dit proces, zodat we er samen voor zorgen dat je goed voorbereid gaat solliciteren. Zo is die nieuwe baan dichterbij dan je nu denkt!

Geloof in jezelf en je bent al halverwege

Bij de sollicitatiebegeleiding word je, afhankelijk van je behoeftes, begeleid op alle onderdelen van het solliciteren. Na deze begeleiding kun je jezelf goed presenteren via een sterk profiel en heb je een goed cv en/of een doelgerichte brief. Als je naar aanleiding van je cv en motivatiebrief wordt uitgenodigd voor een gesprek, zorgen we er samen voor dat je helemaal goed voorbereid bent. Je zal merken dat een goede voorbereiding en presentatie ervoor zorgen dat je meer in jezelf gelooft. Je straalt dit dan ook uit en komt zelfverzekerder over. Dát is de eerste stap richting die leuke nieuwe uitdaging!

We maken een CV die er uitspringt

Wat je aandacht geeft groeit

Hulp bij solliciteren

Hoe we dat doen? Door aandacht te besteden aan jouw perfecte sollicitatie. Zo word je steeds beter en ga je zelf ook geloven dat het gaat lukken. Omdat iedereen anders is en ook andere behoeften heeft bij het solliciteren, is sollicitatiebegeleiding écht maatwerk. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, gaan we samen aan de slag met een of meerdere van onderstaande onderdelen:

praktische informatie

Duur en looptijd

Sollicitatiebegeleiding bestaat uit individuele gesprekken van ongeveer 1 uur. De frequentie is afhankelijk van wat jij wilt, één of meerdere onderdelen of het gehele traject. 

INVESTERING

Sollicitatiebegeleiding is een investering om die baan te krijgen die jij zo graag wilt. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis. Daarna betaal je per gesprek €99,- Vooraf spreken we af hoeveel gesprekken er nodig zijn. De kosten zijn gebaseerd op gesprekken op het kantooradres van Bureau Mooi Werk in Emmeloord. In overleg kunnen gesprekken ook plaats vinden elders in het land, reiskosten zullen dan in rekening worden gebracht. Ook is het mogelijk om de gesprekken (deels) online te voeren, hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

contactgegevens

Maartje Jonker-Douma
Postadres

Delflandlaan 5
8302 NB Emmeloord
info@bureaumooiwerk.nl
06 – 12 60 07 48

kantooradres

Aandeel Business Centrum
De Deel 21-04
8302 EK Emmeloord

Bureau Mooi Werk driehoeken
Keurmerk Register Loopbaanprofessional

Ik ben lid van Noloc (beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches) en gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional. Dit keurmerk is een waarborg dat ik op een deskundige en professionele wijze een begeleidingstraject vormgeef en uitvoer. Mijn lidmaatschap draagt bij aan mijn professionele ontwikkeling en up-to-date kennis van het vakgebied. Om mijn keurmerk te behouden moet ik me iedere vier jaar recertificeren.