Is er een klik met de loopbaancoach?

"Een coach moet goed voelen"

is er een klik?

Een coaching traject is zeer persoonlijk, soms heb je het over zaken waar je het niet eens met je vrienden of familie over hebt. Daarom is het belangrijk dat je je vertrouwd voelt om alles te kunnen zeggen wat je denkt en wat je voelt. Je wilt je op je gemak voelen bij je coach. Uiteraard kom je daar pas achter tijdens een persoonlijke kennismaking, het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend, dus aarzel niet en meld je aan. Om je toch alvast een eerste indruk te geven van wie er achter Bureau Mooi Werk zit, vertel ik hieronder wat meer over mezelf.  Ik ben Maartje Jonker-Douma, loopbaancoach in Emmeloord bij Bureau Mooi Werk!

Hoe ga ik te werk?

Tijdens ons eerste gratis kennismakingsgesprek worden jouw wensen en verwachtingen besproken en eventueel aangescherpt, zodat het traject volledig wordt afgestemd op jouw behoeften. Tijdens het traject gebruik ik een breed scala aan instrumenten. Om meer uit onze gesprekken te halen, vraag ik je om vooraf zaken voor te bereiden. Tijdens onze gesprekken luister ik goed naar je, vraag ik door totdat ik écht begrijp wat je zegt en vooral wat je bedoelt. Ik ben positief kritisch om jou te stimuleren op zoek te gaan naar jouw passie en drijfveren. In mijn rol als loopbaancoach ben ik oprecht en eerlijk, dit kan soms confronterend zijn, maar is er altijd op gericht om jou vooruit te helpen.

In mijn rol als loopbaancoach ben ik oprecht en eerlijk, dit kan soms confronterend zijn, maar is er altijd op gericht om jou vooruit te helpen.

Wie ben ik?

Maartje Jonker-Douma loopbaancoach bij Bureau Mooi Werk

Ik ben positief ingesteld en probeer zaken altijd vanuit meerdere perspectieven te bekijken. Ik kijk graag naar wat er wel goed gaat in plaats van te focussen op dat wat niet goed gaat. Daarom ben ik ook een groot fan van oplossingsgericht coachen. Liever niet te veel achterom kijken, maar kijken waar je heen wilt en wat je moet doen om daar te komen.

Ik ben van nature uit op het creëren van harmonie. Zodra ik aanvoel dat er iets is, dat iemand niet lekker in zijn vel zit, ben ik er en help ik waar ik kan. Dit is ook de basis waarom ik me ben gaan specialiseren in loopbaancoaching. Zodat ik in mijn werk mijn kwaliteiten kan inzetten om anderen verder te helpen. 

Mijn zakelijke achtergrond

Ik heb een marketingopleiding gedaan en heb voornamelijk gewerkt in commerciële functies. Ik heb ervaring aan de werkgeverskant. Enerzijds heb ik jarenlang leidinggegeven, waarbij ik teams coachte en ik ook bezig was met werving en selectie. Anderzijds heb ik ondernemers gecoacht op het gebied van marketing en bedrijfsvoering. Daarnaast heb ik ook ervaring aan de werknemerskant, ik heb veel gesolliciteerd en ben zelf ook op zoek geweest naar wat ik echt wilde en wat bij mij past. Écht in contact komen met mensen. Mensen helpen die in hun werk vastlopen en zoekende zijn naar hun passie en drijfveren. Dat is wat ik wil en daarom heb ik de stap gemaakt naar loopbaancoaching. 

Een klein inkijkje privé

Ik kom oorspronkelijk uit Haarlem en ben in 2007 voor de liefde verhuisd naar Emmeloord. Ik ben getrouwd met Sietze en bonusmoeder van Danny en Kevin. In 2016 werd ik zelf moeder van Tomas. Mijn gezin staat op nummer 1, maar ik heb ook gemerkt dat ik mijn werk nodig heb om mezelf lekker te voelen. Daarom vind ik een goede balans tussen werk en privé zeer belangrijk. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met het gezin, familie en/of vrienden. Vaak maakt het niet eens uit wat je doet, als je maar samen bent. Lekker naar buiten, wandelen, uiteten, borrelen op het terras of een dagje ontspannen in de sauna. Daar word ik blij van!

Ik wil je graag ontmoeten om je verder te helpen in jouw zoektocht naar die nieuwe passende baan.

anderen over mij

Bureau Mooi Werk driehoeken

laten we kennis maken!

contactgegevens

Maartje Jonker-Douma
Postadres

Delflandlaan 5
8302 NB Emmeloord
info@bureaumooiwerk.nl
06 – 12 60 07 48

kantooradres

Aandeel Business Centrum
De Deel 21-04
8302 EK Emmeloord

Bureau Mooi Werk driehoeken
Keurmerk Register Loopbaanprofessional

Ik ben lid van Noloc (beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches) en gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional. Dit keurmerk is een waarborg dat ik op een deskundige en professionele wijze een begeleidingstraject vormgeef en uitvoer. Mijn lidmaatschap draagt bij aan mijn professionele ontwikkeling en up-to-date kennis van het vakgebied. Om mijn keurmerk te behouden moet ik me iedere vier jaar recertificeren.